Former horses

Carissa (Casir Ask/Latimer f.2010)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Carisssa var hos mig i ca. 1 måned. Hun skulle gå 4 års championat i springning med det formål at få sit R så hun kunne kåres i DV. Carissa gik fejlfrit og blev placeret i 4 års kvalifikationen på Capacity og fik sit R. Senere blev hun også inviteret til championatsfinalerne i Odense. Carissas ejer Mia Kansager (Og Claus Skov) rider efterfølgende selv på Carissa og har bla. vundet to dressurklasser.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kirstin Skjoldshøj

 

Former horses/Horses that now have left my stable:

 

 

Here you can see some of the horses I have had in my stable. Some of them were here for education, some were here to get some good experiences during competitions, some where here to get some good results, some were here to be sold and others were here for other reasons.

 

All these horses have one thing in common: I enjoyed working with them all, and they did a good job!!

Holsteins Eastwood (Gesmaray/Charmeur 2008)

Eastwood red jeg for Familien Studd, M&M Showstables i Florida. De købte Eastwood af avlerne Familien Holstein, satte Eastwood i træning hos mig. Eastwood havde ikke ret meget erfaring, men udviklede sig rigtig fint på de 3 mdr. han var hos mig.Han gik sit første udendørsstævne nogensinde i 115 - 120 cm, efter at have været hos mig i 14 dage, og han sluttede af med at springe fejlfrit i 135 cm. ved det interantionale stævne i CSI** JBK HOrseshows i Odensen. Eastwood går nu med sin nye rytter i USA og klarer sig rigtig godt.

 

 

Helios (Casir Ask/Lucky Light f. 2006)

 

 

 

 

 

Helios var her på et kort træningsophold efter en lille pause. Helios gjrode det rigtig godt, og vandt en MB til vores første stævne sammen. Helios har efterfølgende haft succes med sin rytter Christine Bertelsen Quist i Norge. Bl.a. har de vundet en 1.40 m. klasse.

Confelia (Arlando Z/Cornetto)

Confelia (4 år) red jeg for hendes ejer og avler Line Gjærløv. Målet med Confelia var, at hun skulle lære at springe, og at hun skulle kåres bedst muligt, og så sælges.

Confelia blev kåret med 8 i helhed, og blev fløjhoppe på sit hold, ved den sene eksteriørkåring i Ringsted. Derefter fik hun sit R ved Egnethedstesten på Sjælland, og sprang fejlfrit i LC til distriktsstævne. Line blev selv så glad for Confelia at hun har valgt at beholde hende som sin ridehest.

Copyright © All Rights Reserved